Sunt realizate din mix de făinuri cerealiere, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Partea lichidă din care sunt realizate boilies-urile are componente de înaltă calitate, fiind bogată în aminoacizi esențiali și diverși stimulatori de hrănire.
Proteină-11%, Grăsime-1,5%, Lizina-1,3%, M.minerală-4,8%, Vitamine-12,64mg, Solubilitate-26-38%. 
Datorită componentelor de înaltă calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atât în Delta Dunării, cât și pe lacuri sălbatice, indiferent de anotimp. Prin simpla dipuire a lor, boiliesurile pot fi folosite cu succes și la cârlig.
Practic, prin achiziționarea unui sac de 10 kg și a unui dip cu aroma aferenta, aveți o gamă completă - boiliesuri pentru nădit și boiliesuri pentru cârlig, cu o atractivitatea ridicată, care pot fi folosite pe întreaga durata a sezonului.
PS: Dacă boiliesurile se sparg în momentul nădirii, vă recomandăm fie udarea cobrei, fie să udați cantitatea de bile pe care urmează să le nădiți. E nevoie doar să le udați, nu să le țineți o perioadă prelungită în apă pentru că acest lucru va influența distanța de nădire.
MG8822
45 Produse
Grade 
Cozma viorel 2021-12-29

sunt super misto merita ăncercate

Recomand cu ăncredere leam ăncercat si merita toti banii.

Grade 
Ady F 2021-03-11

5 stele

O bila reusita, o bila cu care am prins pesti frumosi inclusi pe Dunare si nu numai.<br /> Sa nu mai spunem ca tine si bine pestele pe locul nadit. Recomand cu incredere.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: