• Nou
Sunt realizate din mix de făinuri cerealiere, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Partea lichidă din care sunt realizate boilies-urile are componente de înaltă calitate, fiind bogată în aminoacizi esențiali și diverși stimulatori de hrănire.
Proteină-11%, Grăsime-1,5%, Lizina-1,3%, M.minerală-4,8%, Vitamine-12,64mg, Solubilitate-26-38%. 
Datorită componentelor de înaltă calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atât în Delta Dunării, cât și pe lacuri sălbatice, indiferent de anotimp. Prin simpla dipuire a lor, boiliesurile pot fi folosite cu succes și la cârlig.
Practic, prin achiziționarea unui sac de 10 kg și a unui dip cu aroma aferenta, aveți o gamă completă - boiliesuri pentru nădit și boiliesuri pentru cârlig, cu o atractivitatea ridicată, care pot fi folosite pe întreaga durata a sezonului.
PS: Dacă boiliesurile se sparg în momentul nădirii, vă recomandăm fie udarea cobrei, fie să udați cantitatea de bile pe care urmează să le nădiți. E nevoie doar să le udați, nu să le țineți o perioadă prelungită în apă pentru că acest lucru va influența distanța de nădire. 
MG3162
Grade 
Catalin A 2023-01-27

Catalin

Cele mai ok boiliesuri ,am prins cu ele cand altii nu prindeau cu bile consacrate, recomand.

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: