Amestecul Method Feeder LED se caracterizeaza prin efectul de nor fluo LED produs la contactul cu apa si mecanica foarte buna, acesta din urma mentinand pestii in apropierea vadului in contact direct cu zona de nadire.

 Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder.
Mod de preparare : se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 1kg de nada a 250 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 150 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. 

Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada  poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul Secret Lichid.

Cantitate- 1kg

MG0520
183 Produse
Grade 
Dani TESTER H 2023-01-25

Led

Dupa cum ii spune si numele, este o nada care atunci cand ii contact cu apa , creeaza un nor care v-a atrage pestele foarte repede <br /> De cand a aparut nada Led, o folosesc in proportie de 90% din partidele mele de pescuit, ori ca si capac pentru nada care este la baza methodului, ori direct pe method ca nada principala.<br /> Recomand cu toata increderea .

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: