• Nou

Amestecul Method Feeder LED se caracterizeaza prin efectul de nor fluo LED produs la contactul cu apa si mecanica foarte buna, acesta din urma mentinand pestii in apropierea vadului in contact direct cu zona de nadire.

 Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder.
Mod de preparare : se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 500gr de nada a 125 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 75 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. 

Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada  poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul Secret Lichid.

Cantitate- 500gr

MG0513
598 Produse
Grade 
Ady 2023-01-25

Recomand

O nadă excelenta în orice sezon, dispersie rapidă și o poți folosi în întregime,dar și capac.

Grade 
Ionut 2023-01-25

Recomand

Cele mai bune produse si cu rezultate uimitoare pe absolut orice lac,sălbatic,cartodrom. Felicitari pentru crearea acestui produs imbatabil.

Grade 
Badea 2023-01-25

Cea mai buna nada

Va dau un pont! Puneți orice nada de Feeder pe method și faceți a doua încărcare “capac” cu nada led.

Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-01-25

Recomand

Recomand acest produs pentru pescuitul la method feeder deoarece face nor atractanți. Este ideal in sezonul cald dar și în sezonul rece

Grade 
Cristian 2023-01-25

Recomand

Recomand acest produs cu drag. Foarte foarte bun atât în sezonul cald dar și în sezonul rece

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: