• Nou

Datorită efectului de Up & Down creat la impactul cu apa de ingredientele care îl compun, groundbait-ul Tengo este superlativul nadelor dedicate tenului. Peștele va putea localiza mult mai ușor nada și va rămâne pe zona nădită pentru o perioadă mai lungă de timp. 

MOD PREPARARE

Se adaugă intru-un vas 600ml apa si 100ml lapte porumb, lichidul se amestecă si se adauga treptat peste nada amestecand constant timp de 5-10 minute. Acest mod de preparare a dat rezultate si in pescuitul la method feeder!

Mixul este foarte colant, fiind gândit pentru a fi folosit și la nădirea cu praștia. 

Pentru obținerea săculeților PVA, opriți din mixul neumectat!  

Cantitate- 2kg

MG0483
357 Produse
Grade 
florin i 2023-05-12

Super Tengo

In acest an am folosit-o de citeva ori. Mi-a adus rezultate deosebite si la crap dar pentru amuri o consider "SPECIALA" <br /> Recomand cu incredere !!!

Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-01-25

5 stele

Nada ideala atunci când cauți Ten ecat și după denumire dar răspunde foarte foarte bine și la crap .iar daca ii mai adaugi niste lapte de porumb in prepararea ei vei rămâne surprins de câți pești vei prinde. Este ideala și atunci când pe vad ai somn pitic

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
Dani TESTER H 2022-10-04

S.Tengo

Super tengo este una dintre cele mai bune nade atat pentru momitor cu spite cat si pentru momitor tip method. O nada cerealiera cu particule mari care fac un nor suficient de mare pe coloana apei si ajuta mult atunci cand pestii stau intre ape.<br /> Recomand cu toata increderea.

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: