• Nou

Peletele MG Special Carp special feeder 2mm, sunt pelete ce au la baza cereale si faina de peste,  sunt special concepute pentru a lucra si a se descompune in mod corect in orice anotimp, au un continut de ulei moderat si sunt excelente pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Pot fi utilizate atat in pescuitul cu method feeder cat si ca particule suplimentare, adaugate la nadele pentru pescuit la feeder. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranire catre pesti.

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi, sau adidivul Secret Lichid.

 

Modul de preparare cu aditiv:

Se umectaza cu 100 ml aditiv lichid Secret / 500gr pelete, urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 100 ml apa

 

Mod de preparare cu apa:

Recomandam introducerea cantitatii de pelete dorita intr-un recipient, puneti apa peste pana la nivel, lasati 15-20 de secunde dupa care scurgeti apa.

Dupa 15 minute sunt gata de a fi folosite

Aroma- Fragi

MG1114
369 Produse
Grade 
Dani TESTER H 2023-01-25

B.L.L

Pot sa spun ca peletii B.L.L au o atractie foarte mare pentru pesti si cand ii folosesc simpli pe method, dar si cand ii folosesc in combinatie cu o nada.<br /> Umectarea lor se poate face in 2 feluri :<br /> 1- se poate adauga apa peste ei timp de 20 de secunde si apoi surplusul de apa il eliminam<br /> 2- se poate pulveriza apa peste ei de 2-3 ori la interval de 5 minute ( eu asa ii fac pt ca nu se pierde din aroma )

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: