• Nou

Superlativul boiliesurilor se afla acum in mainile voastre. O singura gama care poate fi folosita in orice sezon si care va oferi rezultate atat in sesiunile scurte de pescuit, cat si in concursurile lungi. Este vorba de noile boiliesuri semisolubile, care imbina un continut proteic ridicat cu o multitudine de carbohidrati, uleiuri cerealiere presate la rece si atractanti naturali. 

Boiliesurile semisolubile reusesc sa atinga raportul perfect dintre atractie, grad de solubilitate si rezistenta pe patul de nada. Cu un continut ridicat de fainuri de peste si alte surse de proteine vegetale si animale, boiliesurile semisolubile pot fi folosite cu succes in fiecare anotimp. De ce? Pentru ca nu doar reprezinta o hrana cu aport real pentru pesti, ci imbina toate grupele de nutrienti: proteine din surse vegetale, carbohidrati rapizi si complexi, dar si uleiuri presate la rece din cereale.

Nădire optimă cu un dipozitiv de lansare boilies

Granulația și duritatea unei boilies pot influența rezistența la spargere în timpul nădirii cu un dispozitiv de lansare boilies. Dacă boiliesurile se sparg în momentul nădirii, vă recomandăm fie udarea cobrei, fie să udați cantitatea de bile pe care urmează să le nădiți. E nevoie doar să le udați, nu să le țineți o perioadă prelungită în apă pentru că acest lucru va influența distanța de nădire.

Timpul de dizolvare a unui boilies

E greu de precizat care este durata de viață a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iată câțiva parametri de luat în calcul:

- Cu cât apa e mai caldă, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât curentul e mai mare, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atât dizolvarea e mai rapidă.

Vara cand temperatura apei este crescuta, solubilitatea boiliesurilor solubile de 24mm este de 2-3 ore, timpul de solubilitate a unui boilies semisolubil este mai crescut ajungand pana la 5-6 ore. Solubilitatea unui boilies semisolubil diferă în funcție de adâncimea apei, curenți și temperatură, poate sa dureze pana la 8-10 ore

Vara, boiliesurile semisolubile de 24mm se vor dizolva in 5-6 ore.

Primavara si toamna, boiliesurile semisolubile de 24mm se vor dizolva in aproximativ 10 ore.

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 ºC, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de căldură. Închideţi bine punga după utilizare.

Cantitate- 1kg

Diametru - 24mm

Aroma - Squid&Octopus Capsuna

MG0421
469 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: