• Nou

Boilies-urile dumbell semisolubil de carlig ofera mari satisfactii atat in pescuitul izolat, cat si in pescuitul grupat. Acestea pot fi folosite si in pescuitul la method feeder!

Boiliesurile semisolubile sunt realizate din mix de făinuri cerealiere, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Partea lichidă din care sunt realizate boilies-urile are in compozitie ou si componente de înaltă calitate, fiind bogată în aminoacizi esențiali și diverși stimulatori de hrănire. Datorită componentelor de înaltă calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atât în Delta Dunării, cât și pe lacuri sălbatice, indiferent de anotimp.

Timpul de dizolvare a unui boilies

E greu de precizat care este durata de viață a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iată câțiva parametri de luat în calcul:

- Cu cât apa e mai caldă, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât curentul e mai mare, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atât dizolvarea e mai rapidă.

Solubilitatea unui boilies semisolubil dumbell difera in functie de adancimea apei, curenti si temperatura, acesta poate sa dureze pana la 2-4 ore. Timpul de solubilitate al boiliesurilor dumbell semisolubile de carlig este mai crescut fata de boiliesurile solubile. Vara cand temperature apei este mai crescuta solubilitatea poate sa ajunga pana la 2-3 ore, primavara si toamna acesta poate sa ajunga pana la 3-4 ore!

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 ºC, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de căldură. Închideţi bine punga după utilizare.

Mod de ambalare

In flacon se gasesc doua dimensiuni de boiliesuri dumbell semisolubile 10mm si 14mm .

Dimensiune dumbell -14mm ( lungime 20mm – grosime 14mm )

Dimensiune dumbell -10mm ( lungime 15mm – grosime 10mm )

Recomandam folosirea unei crosete mai subtiri pentru dumbell-ul cu dimensiunea de 10 mm, sau folosirea acestuia pe montura cu spin!

Cantitate – 200gr

Aroma - Squid&Octopus

MG0308
420 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: