• Nou

Aditivul este adesea folosit atunci cand dorim sa sporim gradul de atractiei al nadei in special atunci cand este vorba de pescuit pe ape salbatice, rauri si balti. Cu cat temperatura apei scade cu atat mai mult putem folosi aditivii in avantajul nostru.

Aditivul Glue MG Special Carp se deosebeste si iese in evidenta prin faptul ca este un lichid foarte dens , se scufunda, este extrem de vascos, lipicios si adera foarte bine atat la nada sau pelete ce sunt puse pe method feeder , cat si pe momeli de pescuit la feeder, fie ca este vorba de peleteboilies sau porumb Este perfect pentru aditivarea nadei si momelii, creaza un nor puternic vizual si olfactiv ce se mentine in apropierea substratului, tinand pestii concentrati pe vad. 

Odata ajuns pe substrat, are un timp mai indelungat de dizolvare , cca. 10-15 secunde , asta inseamna ca norul atractiv, atat vizual cat si olfactiv, este creat in jurul nadei si momelii de carlig. Nu de putine ori vedem cum alti aditivi folositi pe momitor creaza un nor la impactul cu apa , iar acest lucuru nu este intotdeauna benefic, am putea spune ca in multe dintre situatii este contra productiv, norul format pe suprafata ridicand pestii in masa apei , departe de carligul si momeala noastra.

Recipientul este special conceput pentru a picura cu precizie si a putea fi folosit fara alte accesorii pentru acoperirea nadelor de carlig sau pur si simplu acoperirea nadei aflata pe method feeder.

Cantitate – 100ml

Nu topeste PVA-ul.

MG0957
264 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: