• Nou

Superlativul mini boilies-urilor se afla acum in mainile voastre. O singura gama care poate fi folosita in orice sezon si care va oferi rezultate in pescuitul la method feeder atat in sesiunile scurte de pescuit, cat si in concursuri. Este vorba de noile boiliesuri solubile Rocket, care imbina un continut proteic ridicat cu o multitudine de carbohidrati, uleiuri cerealiere presate la rece si atractanti naturali.

Boiliesurile sunt realizate din mix fishmeal, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Partea lichidă din care sunt realizate boilies-urile are in compozitie componente de înaltă calitate, fiind bogată în aminoacizi esențiali și diverși stimulatori de hrănire, acesta a fost creata special pentru pescuitul la method feeder. Datorită componentelor de înaltă calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atât în Delta Dunării, cât și pe lacuri sălbatice, indiferent de anotimp.

Timpul de dizolvare

E greu de precizat care este durata de viață a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iată câțiva parametri de luat în calcul:

- Cu cât apa e mai caldă, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât curentul e mai mare, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atât dizolvarea e mai rapidă.

Solubilitatea unui boilies dumbell difera in functie de adancimea apei, curenti si temperatura. Timpul de solubilitate al boiliesurilor Rocket este mai crescut fata de boiliesurile solubile. Vara cand temperatura apei este mai crescuta solubilitatea poate sa ajunga pana la 20-30min, primavara si toamna poate sa ajunga pana la o ora si 30 min!

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 ºC, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de căldură. Închideţi bine capacul după utilizare.

Mod de ambalare

In flacon se gasesc boiliesuri dumbell solubile 6mm

Dimensiune dumbell -6mm ( lungime 10mm – grosime 6mm )

Forma acestora permite uitilizarea atat pe spin, cat si pe banda elastica.

Cantitate – 60gr

MG1046
861 Produse
Grade 
florin i 2023-05-12

Mini Boilise

Recomand cu incredere inclusiv pescuitului la method. Este un produs cu ingrediente de calitate, solubilitate foarte buna avind o actractivitate sporita mai ales cind pestii sunt mofturosi s-au se hranesc pe substrat.

Grade 
Cristinel P 2023-05-12

Recomand cu încredere

In prima partidă am reușit un nou record de 8 kg , iar astăzi mi.am natur recordul de 8 cu un 10+

Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-05-12

Super calitate

Produse de o calitate superioara. Sunt special concepute pentru feeder.Recomand cu încredere produsele MGCarp.

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: