• Nou
Sunt realizate din mix de făinuri cerealiere, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Partea lichidă din care sunt realizate boilies-urile are componente de înaltă calitate, fiind bogată în aminoacizi esențiali și diverși stimulatori de hrănire.
Proteină-11%, Grăsime-1,5%, Lizina-1,3%, M.minerală-4,8%, Vitamine-12,64mg, Solubilitate-26-38%. 
Datorită componentelor de înaltă calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atât în Delta Dunării, cât și pe lacuri sălbatice, indiferent de anotimp. Prin simpla dipuire a lor, boiliesurile pot fi folosite cu succes și la cârlig.
Practic, prin achiziționarea unui sac de 5 kg și a unui dip cu aroma aferenta, aveți o gamă completă - boiliesuri pentru nădit și boiliesuri pentru cârlig, cu o atractivitatea ridicată, care pot fi folosite pe întreaga durata a sezonului.

Nădire optimă cu un dipozitiv de lansare boilies

Granulația și duritatea unei boilies pot influența rezistența la spargere în timpul nădirii cu un dispozitiv de lansare boilies. Dacă boiliesurile se sparg în momentul nădirii, vă recomandăm fie udarea cobrei, fie să udați cantitatea de bile pe care urmează să le nădiți. E nevoie doar să le udați, nu să le țineți o perioadă prelungită în apă pentru că acest lucru va influența distanța de nădire.

Timpul de dizolvare a unui boilies

E greu de precizat care este durata de viață a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iată câțiva parametri de luat în calcul:

- Cu cât apa e mai caldă, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât curentul e mai mare, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atât dizolvarea e mai rapidă.

Vara cand temperatura apei este crescuta, solubilitatea boiliesurilor solubile de 20mm este de 2-3 ore, timpul de solubilitate a unui boilies semisolubil este mai crescut ajungand pana la 4-5 ore. Solubilitatea unui boilies semisolubil diferă în funcție de adâncimea apei, curenți și temperatură, poate sa dureze pana la 8-9 ore

Vara, boiliesurile semisolubile de 20mm se vor dizolva in 4-5 ore.

Primavara si toamna, boiliesurile semisolubile de 20mm se vor dizolva in aproximativ 9 ore.

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 ºC, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de căldură. Închideţi bine punga după utilizare.

Cantitate- 5kg

Diametru - 20mm

MG5762

16 alte produse in aceeasi categorie: