• Nou

Realizate din fracții de boilies diferite arome. Cantitatea nu este împărțită în mod egal (poate sa contina boiliesuri cu aroma de porumb, capsuna, usturoi, scopex)

Am creat o categorie specială pentru pachetele de boiliesuri reambalate de 5 kg. Unele dintre ele sunt inclusiv dipuite în lichid hidratant, toate având un preț special!
Aceste boiliesuri pot fi folosite atât la nădit, cât și la cârlig. Singura recomandare este ca, odată ce au fost desfăcute, să fie păstrate ori în congelator, ori într-o "baie" de dip. Fiind totuși boiliesuri reambalate, acestea au luat deja contact cu aerul și au nevoie de o grijă mai mare atunci când le depozităm.
ATENTIE, la achizitionarea a multor saci din aceasi aroma, pot aparea diferente de culoare si intensitate a aromei. Acest lucru apare doar din cauza datei cand au fost fabricate, reteta ramanand mereu aceasi. Imaginea la produs este cu caracter orientativ!

Nădire optimă cu un dipozitiv de lansare boilies

Granulația și duritatea unei boilies pot influența rezistența la spargere în timpul nădirii cu un dispozitiv de lansare boilies. Dacă boiliesurile se sparg în momentul nădirii, vă recomandăm fie udarea cobrei, fie să udați cantitatea de bile pe care urmează să le nădiți. E nevoie doar să le udați, nu să le țineți o perioadă prelungită în apă pentru că acest lucru va influența distanța de nădire.

Timpul de dizolvare a unui boilies

E greu de precizat care este durata de viață a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iată câțiva parametri de luat în calcul:

- Cu cât apa e mai caldă, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât curentul e mai mare, cu atât dizolvarea e mai rapidă;

- Cu cât racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atât dizolvarea e mai rapidă.

Vara cand temperatura apei este crescuta, solubilitatea boiliesurilor solubile de 20mm este de 2-3 ore, timpul de solubilitate a unui boilies semisolubil este mai crescut ajungand pana la 4-5 ore. Solubilitatea unui boilies semisolubil diferă în funcție de adâncimea apei, curenți și temperatură, poate sa dureze pana la 8-9 ore

Vara, boiliesurile semisolubile de 20mm se vor dizolva in 4-5 ore.

Primavara si toamna, boiliesurile semisolubile de 20mm se vor dizolva in aproximativ 9 ore.

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 ºC, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de căldură. Închideţi bine punga după utilizare.

Cantitate- 5kg

Diametru - 20mm

 
MG5786

16 alte produse in aceeasi categorie: