• Nou

Informații generale: Wafters-urile Dumbell sunt concepute pentru a vă susține în toate sezoanele. În anotimpurile reci, când crapii devin mai inactivi, aceste momeli reușesc să atragă atenția chiar și a celor mai mofturoși pești. În perioadele calde, wafters-urile pot fi adaptate cu ușurință pentru a răspunde preferințelor schimbătoare ale peștilor. Acestea nu sunt doar o opțiune excelentă pentru pescuitul în bălți amenajate, ci se potrivesc la fel de bine și pe apele sălbatice.

Wafters-urile se dovedesc a fi extrem de eficiente în combinație cu amestecurile de nadire, fiind inițial concepute pentru a atrage rapid atenția peștilor. Wafters-urile Dumbell, această denumire derivă de la forma acestora, având o grosime de 10mm și o lungime de 14mm.

Cu un nivel ridicat de atractanți, arome și aditivi sub formă de praf, aceste momeli pot fi adaptate și în pescuitul izolat, inclusiv cu plumb, bag-uri sau saculeți solubili. Important de menționat este că wafters-urile nu sunt recomandate pentru nadire, ele fiind o sursă nutritivă pentru pești, fiind destinate exclusiv pentru utilizarea la carlig.

Mod de folosire: Momelile flotante pot fi atașate fie de spin-uri speciale, anouri sau direct pe firul de par. Este important să verificați montura într-un mic recipient cu apă, deoarece momelile flotante pot influența flotabilitatea întregii monturi, afectându-i corectitudinea de funcționare.

Wafters-urile sunt create dintr-un mix special de ingrediente cu flotabilitate scazută. Ele își mențin flotabilitatea pe termen lung, permițând monturii să rămână în apă fără a-și pierde proprietățile mecanice timp de 24 de ore.

Recomandări de utilizare: Wafters-urile se potrivesc perfect pe monturi cu fir de par sau un ac pentru momeală, având o textură moale și gumată. Acestea se echilibrează ideal cu carligele de dimensiunea nr.4 sau 6, iar echilibrarea poate fi ajustată și cu carlige de dimensiuni mai mici. O caracteristică deosebită a gamei noastre este flotabilitatea suficientă pentru a anula greutatea carligului, oferind în același timp o prezentare impecabilă deasupra substratului.

Aceste momeli au fost supuse unor teste extinse și au demonstrat, de-a lungul timpului, că sunt partenerul de încredere pentru o experiență de pescuit de excepție.

 

Restricții de utilizare: Pentru siguranța dvs. și a celor din jur, wafters-urile nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor. În caz de ingerare accidentală, consultați imediat un medic. Utilizați produsul preferabil înainte de data indicată pe ambalaj și rețineți că wafters-urile nu sunt destinate consumului uman! Aceste momeli sunt create special pentru pescuitul la crap cu bag-uri și saculeți solubili.

Gramaj- 40gr.

MG5953
966 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: