Aditivul lichid MG Special Carp, cu un miros dulceag si placut, se evidentiaza printr-o formula concentrata si intensa, oferind rezultate excelente pe tot parcursul anului, in special in conditii de temperatura mai ridicata, peste 18-20°C.

Deosebit de eficient, acest aditiv contribuie la descompunerea rapida a granulelor de nada in contact cu apa. Chiar daca rezultatul combinatiei este o nadire extrem de atragatoare, aditivul lichid MG Special Carp asigura eliberarea prompta a particulelor in apa, optimizand astfel capacitatea de transport a particulelor mari catre zona de nada.

Cu un gust dulce si plin de aroma, aditivul poate influenta gustul nadei in functie de cantitatea utilizata, aducand un real avantaj, in special in perioadele reci ale anului.

Acest aditiv versatil poate fi folosit dizolvat in apa pentru umectarea nadei si a peletelor, precum si pentru activarea acestora. Se poate adauga in apa folosita la umectarea nadei si poate fi aplicat direct peste boabele de porumb naturale, sporind atractivitatea acestora prin mirosul si gustul intens.

Nu topeste PVA-ul si poate fi diluat cu apa in proportie egala 50/50 pentru a oferi mai multa flexibilitate in utilizare.

Fiecare flacon contine 250ml de aditiv lichid, asigurand o rezerva generoasa pentru multiple sesiuni de pescuit.

MG5037
268 Produse
Grade 
Ady F 2023-01-27

Ady

Pentru mine un este un aditiv minune,în special pe perioada calda. În combinație cu puțin alcool de porumb adăugate în nade slab aromatizate, mai ales pe ape sălbatice. <br /> Recomand.

Scrie review pentru: !

7 alte produse in aceeasi categorie: