Aditivul pentru apa rece reprezintă un instrument esențial în arsenalul pescarilor, fiind special conceput pentru a maximiza atracția nadelor în condiții de temperaturi scăzute ale apei, cum ar fi în apele salbatice, râuri și bălti. Această formulă se dovedește a fi extrem de eficientă pe tot parcursul anului, cu rezultate remarcabile în special la începutul și sfârșitul sezonului de pescuit, când peștii manifestă un comportament hranitor mai apatic în apele reci.

Acest aditiv poate fi utilizat în diverse moduri pentru a spori atractivitatea nadelor și a pelletelor. Fiind adaptat pentru apele reci, este deosebit de eficient atunci când temperatura apei scade, deoarece acesta optimizează efectiv comportamentul hrănitor al peștilor. Aditivul poate fi dizolvat în apă pentru umectarea nadelor sau a pelletelor, jucând un rol crucial în activarea acestora. De asemenea, poate fi introdus în apa folosită pentru umectarea nadelor, iar surprinzător, poate fi folosit chiar peste boabele de porumb naturale, adăugând o notă intensă de gust și miros.

Datorită concentrației sale ridicate, se recomandă utilizarea cu moderatie a acestui aditiv. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se sugerează amestecarea a 200ml de aditiv la fiecare 1kg de nădă sau pellet. Se lasă amestecul timp de 5-10 minute pentru a permite absorbția lichidului, apoi se adaugă 150ml de apă și se amestecă din nou. Această abordare atentă asigură o distribuție uniformă a aditivului și maximizează eficacitatea acestuia în atragerea peștilor în condiții de apă rece.

-Cantitate -250ml

-Nu topeste PVA-ul.

MG7703
255 Produse

7 alte produse in aceeasi categorie: