• Nou

Aditivul lichid MG Special Carp are un miros dulceag, placut, intr-o forma mult mai concentrata si mai intensa. Aceasta da rezultate excelente pe tot parcursul anului, fiind folosit mai ales daca temperatura acesteia este mai mare de 18-20g C  . Aceasta calitate ne poate ajuta sa intelegem cum va functiona o nada aditivata cu Laptele de porumb : chiar daca rezultatul combinatiei de nada aditivata cu lapte de porumb este una foarte colanta, odata ajuns in apa , laptele de porumb se va dizolva si va elibera rapid granulele de nada. Prin aditivare, putem mari astfel capacitatea de transport a particulelor mari catre vadul nadit. 

De asemenea, aditivul este foarte dulce si in functie de cantitatea utilizata poate schimba gustul nadei folosite, acest lucru fiind de un real avantaj mai ales in perioadele reci ale anului.

Poate fi folosit dizolvat in apa pentru umectarea nadei, a peletelor cat si pentru activarea acestora, introdus in apa folosita la umectarea nadei si de ce nu, folosit peste boabele de porumb naturale, vom mari atractivitatea acestora printr-un gust si miros intens.

-Nu topeste PVA

-Se poate dilua cu apa in proportie egala 50/50

-Cantitate 250ml   

MG3070
449 Produse

7 alte produse in aceeasi categorie: