Pescuitul în timpul sezonului rece implică nu doar determinare, cât și o strategie și o nadă care să se adapteze nevoilor din acel moment. O nadă bogată proteic, dar totuși ușor digerabilă, va fi mult mai mult preferată de către crapi. Să nu uităm că nada după care crapii aleargă înainte sau după iarnă trebuie să le aducă un procent nutritiv mai ridicat decât dacă ar fi rămas pe loc.
De aceea, vă propunem o nadă calitativă nu doar la nivel declarativ, ci și la nivelul ingredientelor. Amestecul de Nădire de Apă rece este bogat în atractanți, conține ingrediente originale Haith's (precum Prosecto) și are o granulație medie care poate fi crescută prin adăugare de semințe sau pelete din aceeași gamă. Astfel, peștii vor sta mai mult pe patul de nadă, având o nadă completă, cu mai multe tipuri de ingrediente, granulații și timpi de dizolvare. 
Amestecul de Nădire de Apă rece dă rezultate mult mai bune prin adăugarea lichidelor nutritive precum CSL, LDP, lichid nutritiv, mixamino sau aditivul cu Insecte și libelule
Truc: Pentru o dispersie mai rapidă a ingredientelor din amestecul de nădire, scădeți cantitatea de LDP adăugată și creșteți-o pe cea de CSL.

Cantitate: 1kg

MG6719

11 alte produse in aceeasi categorie: