Pescuitul în timpul sezonului rece implică nu doar determinare, cât și o strategie și o nadă care să se adapteze nevoilor din acel moment. O nadă bogată proteic, dar totuși ușor digerabilă, va fi mult mai mult preferată de către crapi. Să nu uităm că nada după care crapii aleargă înainte sau după iarnă trebuie să le aducă un procent nutritiv mai ridicat decât dacă ar fi rămas pe loc.

De aceea, vă propunem o nadă calitativă nu doar la nivel declarativ, ci și la nivelul ingredientelor. Amestecul de Nădire de Apă rece este bogat în atractanți, conține ingrediente (precum Prosecto) și are o granulație medie care poate fi crescută prin adăugare de semințe sau pelete din aceeași gamă. Astfel, peștii vor sta mai mult pe patul de nadă, având o nadă completă, cu mai multe tipuri de ingrediente, granulații și timpi de dizolvare. 

Amestecul de Nădire de Apă rece dă rezultate mult mai bune prin adăugarea lichidelor nutritive precum csl, lapte de porumb, sau aditivul Insecte&Libelule. 

Truc: Pentru o dispersie mai rapidă a ingredientelor din amestecul de nădire, scădeți cantitatea de LDP adăugată și creșteți-o pe cea de CSL.

-Este colanta si se preteaza lansarii cu ajutorul prastiei.

-Greutate: 1kg

MG6719
281 Produse

9 alte produse in aceeasi categorie: