Livrare

ATENTIE !  Pentru comenzile din Bucuresti, coletul se ridică de la sediu MG Special Carp, Prelungirea Sos. Giurgiului nr. 33A Com Jilava Ilfov, sau produsele noastre le puteti comanda de la partenerii nostri din Bucuresti.

Produsele comandate prin intermediul site-ului nostru se livreaza prin intermediul firmei de curierat Dragon Star Curier de luni pana vineri. Comenzi online se pot efectua, insa, in orice zi. Comenzile primite vineri dupa orele 12.00 si in weekend vor fi procesate luni. Tariful expedierii este de 19.8 lei / colet 1 kg + 1,87 lei la fiecare kg suplimentar. Taxa de transport este valabilă pentru orașele care se află pe lista http://curierdragonstar.ro/locatii/. Dacă orașul în care se dorește livrarea nu este pe lista Dragon Star Curier, se va percepe costul transportului impus de către curier și taxa pentru kilometrii suplimentari.

Pentru orice problemă sau solicitare ați avea legată de MAGAZINUL ONLINE și de COMENZI trebuie să vă adresați în scris pe adresa de e-mail: contact@mgcarp.ro sau  la nr.de telefon: 0763.88.07.22

Comenzi telefonice:

Tel.: 0763.88.07.22 (Mircea)

de Luni pana Vineri, intre orele 9-17.

 

Toate prețurile de pe acest site sunt exprimate în Lei și includ TVA.

Legatura catre situl oficial al ANPC: www.anpc.gov.ro.