Conform legislatiei in vigoare (Legea 449/2003 completata prin Ordonanta Guvernului nr.34/2014), orice comanda poate fi returnata fara explicatii suplimentare intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor.

Taxele de returnare se achita exclusiv de catre Client. IMPORTANT: Returul se poate face exclusiv cu firma de curierat acceptata de MG Special Carp. Costul expeditiei va fi transmis de catre agentul firmei de curierat care va va prelua coletul. Este important ca produsul/produsele returnate fie in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum a fost la data cand a fost receptionat in baza comenzii facute on-line. Clientul trebuie sa raspunda pentru diminuarea valorii bunului, datorata utilizarii acestuia intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii caracteristicilor si modului de functionare. MG Special Carp poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa. Aceasta suma este stabilita de catre un service autorizat in baza unei oferte de pret sau deviz de reparatie.

Informarea prealabila a MG Special Carp despre intentia de returnare este necesara. Preluarea coletului retur de catre MG Special Carp nu se va face fara o instiintare scrisa (email contact @ mgcarp.ro), prealabila transmisa de Client iar coletul se va returna cu spezele aferente clientului.  Daca clientul opteaza pentru rambursarea contravalorii marfurilor returnate, acest lucru se poate efectua exclusiv prin transfer bancar, intr-un cont bancar valid, conform legislatiei in vigoare. Returnarea banilor cash este interzisa de lege. 

Completarea FORMULARULUI DE RETUR disponibil pe situl nostru este necesara pentru a avea datele necesare intocmirii formalitatilor care implica procesul de retur (Factura Retur, Transfer Bancar, etc). Daca nu puteti accesa formularul de pe situl nostru, va rugam sa ne expediati informatiile (produs returnat cu specificarea codului si a denumirii, contul bancar, numele si prenumele titularului de cont, numar si data comanda) la adresa contact @ mgcarp.ro

Rambursarea sumei aferente produselor returnate se va face conform legislatiei in vigoare in termen de maxim 14 zile de la data receptionarii produselor de MG Special Carp. Daca ati solicitat conditii speciale pentru livrare (ex. Livrare Sambata), suma aferenta serviciilor suplimentare va fi scazuta din valoarea facturii retur. 

IMPORTANT: Expedierea produsului returnat ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului. Va sfatuim sa folositi, pe cat posibil. ambalajele pe care le-am folosit pentru expedierea catre dvs. 

Returul produselor se accepta conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014

FORMULAR RETUR