Despre mine, Mircea Gheran


Pescar de competitie inca din 2005, am fost alaturi de fiecare pas al dezvoltarii pescuitului la crap. De la rodpod-uri improvizate, senzori fara statie si lansete pe care cu greu reuseam sa le cumparam, nada a avut si ea propria evolutie.

Am crescut si m-am format alaturi de niste oameni minunati, in vremea in care pescuit la crap reprezenta o mare familie. Competitiile de la Hobaia pe care le-am castigat inca din 2006, preponderent cu ten, mi-au adus si porecla de Mircea "Tengo" Gheran.

Usor-usor, am reusit sa imi gasesc propriul drum. In 2010, am pus bazele primului

Atelier de rulat boilies din Romania, care nu era afiliat niciunui producator de nada.

In 2013, am creat ceea ce astazi este cunoscut tuturor ca MG Special Carp. Sunt

mandru de tot ce am realizat si sunt bucuros ca reusesc in continuare sa imi tin

promisiunea, aceea de a pastra o calitate constanta si superioara produselor care imi poarta numele.IMG-4735.JPG


Despre MG Special Carp


De la o prima gama de produse, MG Special Carp a devenit, treptat, un magazin online dedicat exclusiv pasionatilor de pescuit, persoane angrenate in cluburi de pescuit sau care au facut un hobby din una dintre cele mai apreciate activitati pe care le putem practica in timpul liber. In cadrul magazinului nostru online dedicat articolelor de pescuit aveti garantia unuia dintre cele mai generoase stocuri de produse, dedicate pescarilor la crap sau adeptilor pescuitului stationar.

Asa cum va spuneam anterior, suntem pe piata din Romania din anul 2013. Iar, in toata aceasta perioada, am muncit din greu sa raspundem nevoilor voastre si sa modernizam fiecare proces de fabricare, pentru a reusi sa va oferim cel mai bun pret.De aceea, treptat, automatizarea productiei a fost una dintre prioritatile noastre, alaturi de realizarea aproape integrala a produselor noastre in propria fabrica. Totul pentru a avea mereu control asupra calitatii produselor si a reusi sa va oferim unul dintre cele mai bune raporturi (daca nu cel mai bun) de calitate-pret de pe piata.

De asemenea, ne mandrim ca suntem un lider in segmentul pescuitului competitional!

Ne bucuram sa putem fi alaturi si sa sustinem fenomenul competitional cu aceleasi produse si servicii de calitate, participand astfel la castigarea a peste 300 podiumuri in cei 7 ani de activitate.

Ce ne recomanda? Vocea si talentul nostru. Intelegem pe deplin necesitatile voastre si suntem mereu dornici sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi. Pentru ca noi nu va consideram niste simpli clienti, fapt dovedit si prin sutele de prietenii pe care le-am legat in toata tara in acesti ani de activitate.

Asadar, daca sunteti impatimiti ai pescuitului la crap, la feeder sau al celui clasic, stationar, ati ajuns unde trebuie. Noi va oferim produse care sa va ajute sa aveti capturi memorabile cu un minim de efort, ele putand fi cumparate atat de pe site-ul nostru, cat si de la magazinele partenere din toata tara.

In fond, cu MG e simplu. Lansezi si prinzi!