Pentru a face cumparaturi din magazinul nostru va rugam sa urmati pasii de mai jos:COMANDA CU INSCRIERE
1. Dupa ce ati adaugat in cos produsele apasati butonul "Comanda". Toate preturile afisate contin TVA.
2. Daca nu aveti deja un cont creat trebuie sa introduceti adresa de e-mail si sa apasati butonul "CREAZA CONT"
3. Completati apoi formularul "CREAZA CONT" cu datele personale si apasati butonul "Inregistrare".
4. Intrati in "COS" si apasati din nou butonul "Comanda".
5. Validati "Adresa de expediere" sau adaugati alta adresa pe care apoi o selectati si apasati butonul "INAINTE"
6. Alegeti metoda de expediere.
7. Alegeti metoda de plata:
a) -prin ramburs la ridicarea coletului.Alte taxe nu se aplica.
COMANDA MINIMA ESTE 150lei, transportul este gratuit.
Imaginile si informatiile din site sunt cu titlu informativ. Pentru detalii contact@mgcarp.ro

COMANDA RAPIDA (INSTANT)

Acest tip de comanda nu necesita inscrierea dvs. ca si client al magazinului nostru( nu trebuie sa va autentificati la fiecare vizita pentru a finaliza comanda) - dupa alegerea produselor (adaugare cos) la finalizare aveti si posibilitatea comenzii "INSTANT" - in partea jos a paginii.

Descarca lista produse Telefon: 0763.880.722
Email:  contact@mgcarp.ro

Livrare

ATENTIE !  Pentru comenzile din Bucuresti, coletul se ridică de la sediu MG Special Carp, Prelungirea Sos. Giurgiului nr. 33A Com Jilava Ilfov, sau produsele noastre le puteti comanda de la partenerii nostri din Bucuresti.

Produsele comandate prin intermediul site-ului nostru se livreaza prin intermediul firmei de curierat Dragon Curier de luni pana sambata. Comenzi online se pot efectua, insa, in orice zi. Comenzile primite vineri dupa orele 16.00 si in weekend vor fi procesate luni. Tariful expedierii este de 19.8lei / colet 1 kg + 1.87 leu la fiecare kg suplimentar.

Pentru orice problemă sau solicitare ați avea legată de MAGAZINUL ONLINE și de COMENZI trebuie să vă adresați în scris pe adresa de e-mail: contact@mgcarp.ro sau  la nr.de telefon: 0763.88.07.22

Comenzi telefonice:

Tel.: 0763.88.07.22 (Mircea)

de Luni pana Vineri, intre orele 9-17.

Toate prețurile de pe acest site sunt exprimate în Lei și includ TVA.

Legatura catre situl oficial al ANPC: www.anpc.gov.ro.

Politica de returnare

Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris mgcarp.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mgcarp.ro  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Conditii de acceptare retur produse
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa mgcarp.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de mgcarp.ro.

Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de mgcarp.ro.

 Adresa de returnarea produselor este:
MG Special Carp, Prelungirea Sos. Giurgiului nr. 33A Com Jilava Ilfov
Telefon: 0763.880.722