Soft Feeder Dumbell Wafters sunt momeli pentru carlig create pentru pescuitul la method feeder cât și pentru pescuitul la crap, caras si platica. Acestea sunt perfect pretabile a fi folosite in montura method feeder cu fir de par la capatul careia avem atasata o banda pentru pelete sau un ac pentru momeala. 

Flotabilitatea acestora este gandita special pentru a echilibra perfect monturile oferind astfel o prezentare optima si extrem de eficienta a acestora. O caracteristica importanta a wafters-urilor LED este aroma puternica combinata cu efectul de nor produs la contactul cu apa, acesta din urma mentinand pestii din apropierea vadului in contact direct cu zona de nadire.

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza in contactul cu apa chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Calitate a ingredientelor asigura flotabilitatea pe o durata mai mare de 24h in apa. Asadar, indiferent cat veti folosi aceasta momeala, veti fi siguri ca prezentarea carligului si momelii va fi aceeasi la fiecare lansare.

 

 

Dimensiune dumbell - 8mm grosime, 10mm lungime

Caracteristici - efect fluo led care dureaza minimum 45 de minute

Gramaj - 40gr.

MG3117
277 Produse
Grade 
Ionut 2021-07-11

Indragostit de la prima utilizare

Le-am folosit pentru prima data, au fost asteptarile mele. Le-am folosit pe spin cat si pe fir de par, rezultate bune la crap si platica.

Grade 
Cristian 2021-07-11

Se echilibreza super fain

Nu le-am probat încă pe balta dar am facut proba acasă într-un vas și sau echilibrat foarte bine cu carlige de la guru nr 12,si14 și vmc nr 12 merită.

Grade 
Alin 2021-07-11

Au facut legea

Le-am folosit intr-o zi cu vant foarte puternic, toata ziua. Spre deosebire de alti pescari care dadeau la boaba de porumb, turta de srot, etc. si care nu au prins nimic eu am avut un real succes.

Grade 
Ionel 2021-07-11

Trasaturi rapide

.Au fost incercate la crap dupa ce inainte a fost nadit cu momeala si rezultatele au fost foarte bune. Aproape la fiecare aruncare prindeam cate un crap. Au flotabilitate buna si tin mult in apa.

Grade 
Mihai 2021-07-11

Am prins si pe apa curgatoare cu ele

.Foarte bune, le folosesc de cand au aparut pe piata atat varianta de 10mm, rezultate excelente atat pe balti cat si apa curgatoare, am prins crap, caras, platica, scobar, morunas, rosioara.

Grade 
Geani 2021-07-11

nelipsite din trusa

Folosesc foarte des aceste pelete de carlig si sunt foarte mulțumit de calitatea lor. Am prins platica mare , caras si crap cu ele. Problema e ca nu le găsesc de multe ori.

Grade 
Valentin M 2021-03-08

5 stele

"Se aprinde becul", cu adevărat led, cu o vizibilitate foarte bună în apa.<br /> Pescuit cu led și prins :). Recomand

Scrie review pentru: !

12 alte produse in aceeasi categorie: