• Nou
    Soft Feeder Dumbell Wafters LED Ananas&Mango 8mm

Soft Feeder Dumbell Wafters sunt momeli pentru carlig create pentru pescuitul la method feeder cât și pentru pescuitul la crap, caras si platica. Acestea sunt perfect pretabile a fi folosite in montura method feeder cu fir de par la capatul careia avem atasata o banda pentru pelete sau un ac pentru momeala. 

Flotabilitatea acestora este gandita special pentru a echilibra perfect monturile oferind astfel o prezentare optima si extrem de eficienta a acestora. O caracteristica importanta a wafters-urilor LED este aroma puternica combinata cu efectul de nor produs la contactul cu apa, acesta din urma mentinand pestii din apropierea vadului in contact direct cu zona de nadire.

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza in contactul cu apa chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Calitate a ingredientelor asigura flotabilitatea pe o durata mai mare de 24h in apa. Asadar, indiferent cat veti folosi aceasta momeala, veti fi siguri ca prezentarea carligului si momelii va fi aceeasi la fiecare lansare.

 

 

Dimensiune dumbell - 8mm grosime, 10mm lungime

Caracteristici - efect fluo led care dureaza minimum 45 de minute

Gramaj - 40gr.

MG3322
300 Produse
Grade 
Catalin 2021-07-11

Prinzi orice cu ele

Merg foarte bine atat la pescuitului carasului cat si la crap. cu un singur pelete,cel galben de ananas&mango am prins mai multi pesti(crap-caras).<br />

Grade 
Luca 2021-07-11

Fac diferenta!

Am folosit aceste waftere in cateva partide de pescuit si chiar am avut succes cu ele. Acolo unde alte momeli de carlig nu au dat rezultate, cu acest wafter cat si cu cele de scopex.am facut diferenta. Toate produsele MG CARP sunt de o caliate ridicata si le recomand.

Grade 
Victor 2021-07-11

Trasatura si la 30 de secunde

le-am folosit si rezultatele au venit chiar mai repede decat ma asteptam (crapi de 2-3-4 kg) pe method cu inel de silicon. Recomand toata gama de la ei!

Grade 
rares 2021-07-11

cele mai bune,dupa parerea mea

Sunt produse excelente,cele mai bune cu care am reusit sa dau pana acum...se preteaza foarte bine pescuitului la method-feeder.Au facut treaba excelenta.

Grade 
louis 2021-07-11

produs foarte bun

Este un produs foarte bun am fost mulțumit pe orice baltă am fost a dat randament recomand acest produs cu incredere

Grade 
Oliver 2021-07-11

foarte bune

Foarte bune le-am testat au dat un randament foarte bun. Sunt foarte multumit de acest produs deabea astept sa merg la următoarea partidă de pescuit !!!!!

Grade 
Carol 2021-07-11

maxima incredere

Una dintre cele mai atractive momeli de carlig pe care o folosesc cu incredere pe orice balta

Grade 
Carol 2021-07-11

parerea mea

Parerea mea este cea mai tare momeala de carlig de pe piata. Din tot ce am folosit pană acum Wafterele de la Mg sunt cele mai ok, cu siguranță o sa mai comand.

Grade 
Alesio 2021-07-11

foarte calitative

Produs de foarte bună calitate, ca toate produsele MG CARP.Se echilibrează foarte bine cu cârlige de 8-10-12-14,. Am toate variantele de arome si culori. Recomand aceste produse!

Scrie review pentru: !

16 alte produse in aceeasi categorie: