Bulgaria victory.

Bulgaria victory.

Nu că ne-am fi propus în mod special, dar se pare că oricât ar încerca "Tengo" să stea departe de vechea lui pasiune, inevitabilul se întâmplă. Acum, două-trei driluri pentru menţinerea în formă, iar podiumul ne este asigurat.

Şcoala de Pescuit MG Special Carp continuă! Astăzi, vom prezenta publicului larg două dintre secretele reuşitei după ce treaba a fost deja terminată.

1. Selfieul campionului.
Se alege un lac de pescuit pe care n-aţi fost niciodată; de preferat, să fie şi-n afara ţării. Se ajunge pe standul de pescuit, stand pe care adâncimile sunt cuprinse între 3 şi 7 metri. Se pun boiliesurile MG cât mai aproape de apă. Se aşteaptă aproximativ 3-4 zile. Podiumul este al vostru. Se pune med...alia la gât, tricoul cu România, iar selfieul campionului poate avea loc.

2. Poza echipei
Niciodată, dar absolut niciodată, poza echipei nu trebuie să fie lipsită de cupe şi medalii. Orice abatare de la acest regulament aduce cu sine excluderea pe termen nelimitat a echipei şi interzicerea realizării selfieului campionului drept pedeapsă.

Până la o nouă ediţie a Şcolii de Pescuit MG Special Carp, noi vă reamintim deviza noastră: "Oriunde merg şi orice fac, cu MG la podium trag!".

Marca Inregistrata MG Special Carp Viziteaza magazinul Mgcarp.ro pe ShopMania