Amestecul de Feeder contine o multitudine de pelete si seminte atent selectionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final.
Cu o granulatie fina, Amestecul de Feeder se caracterizeaza printr-o mecanica foarte buna la contactul cu apa, prin proprietatile colante si prin aromele naturale oferite de ingredientele macinate.
Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder.

Mod de preparare : se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 500 gr de nada a 150 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 75 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. 
Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada  poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii pereche ai nadei, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei Special Krill.
MG3964
771 Produse
Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-01-25

5stele

O nada care mi-a adus rezultate foarte bune pe nenumărate locații din judetul Timiș în combinație cu peleți krill tot de 2 MM a făcut prăpăd ce sa mai...

Grade 
Valentin M 2021-03-08

5 stele

Am folosit nada pe diverse lacuri, cu un randament extraordinar. De obicei îl folosesc în combinație cu G-Amino 1/1.<br /> Recomand cu încredere.

Grade 
Andrei Marian 2021-03-06

Cea mai buna nada

Am fost pe balta,iar din toti pescarii de pe balta,am reusit sa capturez,cei mai multi pesti.Sincer,dupa parerea mea,este o nada foarte buna,care te poate scoate din situatiile,in care pestii sunt mofturosi.

Scrie review pentru: !

12 alte produse in aceeasi categorie: