Amestecul de Feeder M-Betain contine o doza ridicata de faina de peste si o multitudine de pelete si seminte atent selectionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final.
Cu o granulatie fina, Amestecul de Feeder se caracterizeaza printr-o mecanica foarte buna la contactul cu apa, prin proprietatile colante si prin aromele naturale oferite de ingredientele macinate.
Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder.

Mod de preparare : se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 500gr. de nada a 135 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 75 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). 
Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada  poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. 
Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare  sa se adauge micropeletii pereche a nadei, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei Special M-Betaine.
MG3957
644 Produse
Grade 
Fainis Florin Ciprian 2021-03-12

Recomand cu incredere !!

Datorita mecanici, culorii si granulatiei fine am avut rezultate foarte foarte bune . Recomand !!

Scrie review pentru: !

12 alte produse in aceeasi categorie: