Amestecul de Feeder contine o multitudine de pelete si seminte atent selectionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final. Doar ca, pentru apa rece, nivelul de uleiuri trebuie diminuat, iar cel de proteina crescut.

De aceea, Amestecului de Feeder Rame & Viermusi i s-au adus aceste modificari, special pentru a lucra si a se descompune in mod corect in apele reci. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranIre catre pesti.

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi pentru apa rece.

Modul de preparare:

Mod de preparare : se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 1kg de nada a 300 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 150 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. 

Tips & tricks: Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei MG Apă Rece.

Cantitate- 1kg

MG2721
364 Produse
Grade 
Ady F 2022-04-28

Wow

Daca pana acum eram incert in alegerea nadei pentru method, varianta râme și viermuși m-a oprit in loc. O nadă extraordinara care mă ajuta oriunde.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
Ady F 2022-02-13

Faget

Am folosit aceasta nada cu rezultate excelente, atat pe apa rece, dar si pe apa calda in combinatie cu alte nade.<br /> Recomand cu caldura!!

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
Dani 2022-01-07

Rame si viermusi pe apa rece.

Am folosit aceasta nada in luna decembrie pe o apa foarte rece (in unele locuri chiar inghetata) si pot spune ca am fost foarte multumit de rezultatul obtinut.<br /> Recomand cu toata increderea.<br />

Scrie review pentru: !

12 alte produse in aceeasi categorie: