Amestecul de Feeder contine o multitudine de pelete si seminte atent selectionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final. Doar ca, pentru apa rece, nivelul de uleiuri trebuie diminuat, iar cel de proteina crescut.

De aceea, Amestecului de Feeder Rame & Viermusi i s-au adus aceste modificari, special pentru a lucra si a se descompune in mod corect in apele reci. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranire catre pesti.

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi pentru apa rece.

Modul de preparare:

Se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 500 gr de nada a 150 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 75 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. 

Tips & tricks: Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei MG Apă Rece.

Cantitate- 500gr

MG2714
558 Produse
Grade 
Ady F 2023-03-07

Ady.F

O nada excelenta. Desi este o nada dedicataperioadei reci, eu am pescuito si pe canicula,cu rezultate peste asteptari. Recomand cu incredere!!

Grade 
Ionut 2023-01-25

Gama completa MG carp

Buna seara!<br /> Am pescuit toata gama de produse MG Carp, pe toate lacurile din zona Bucureștiului si am avut foarte bune rezultate. <br /> Felicitari Mircea pentru retetele de succes. Munca si truda ta se vad in rezultatele noastre.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-01-25

Nada ideala

Este o nada ideala in sezonul rece datorita gradului foarte ridicat de solubilitate eu o folosesc împreună cu peleți căpsuna și peste 2mm

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Scrie review pentru: !

12 alte produse in aceeasi categorie: