Peletele MG Special Carp special feeder 2mm, sunt pelete ce au la baza faina de peste si faina de krill de cea mai buna calitate,  sunt special concepute pentru a lucra si a se descompune in mod corect in orice anotimp, au un continut de ulei moderat si sunt excelente pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Pot fi utilizate atat in pescuitul cu method feeder cat si ca particule suplimentare, adaugate la nadele pentru pescuit la feeder. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranire catre pesti.

Parametrii nutritionali

Proteina bruta- 30%

Grasime bruta-8,5%

Fibra bruta- 3,5%

Cenusa bruta- 5,5%

Calciu-0,75%

Sodiu-0,15%

Fosfor-1,05%

Vitamine / kg-200mg

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi, sau adidivul Secret Lichid.

 

Modul de preparare cu aditiv:

Se umectaza cu 100 ml aditiv lichid Secret / 500gr pelete, urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 50 ml aditiv lichid Secret

 

Mod de preparare cu apa:

Recomandam introducerea cantitatii de pelete dorita intr-un recipient, puneti apa peste pana la nivel, lasati 30 de secunde dupa care scurgeti apa.

Dupa 15 minute sunt gata de a fi folosite.

 

MG4022
951 Produse
Grade 
Ady F 2021-03-30

Salut!!

Folosesc cu placere, atat pe salbatic, dar si pe lacuri comerciale. Pot spune ca nu am facut diferenta intre anotimpuri, au functionat perfect, imdiferent de vremea de afara.<br /> Chiar si atunci cand folosesc nadă, obișnuiesc sa adaug aceste micropelete in nadă, in stare uscata, insă, dupa sitare.<br /> Recomand cu caldura produsele MG-Carp

Scrie review pentru: !

5 alte produse in aceeasi categorie: