Peletele MG Special Carp special feeder 2mm, sunt pelete ce au la baza aminoacizi si faina de peste de cea mai buna calitate, sunt special concepute pentru a lucra si a se descompune in mod corect in orice anotimp, au un continut de ulei moderat si sunt excelente pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Pot fi utilizate atat in pescuitul cu method feeder cat si ca particule suplimentare, adaugate la nadele pentru pescuit la feeder. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranire catre pesti.

Parametrii nutritionali

Proteina bruta- 30%

Grasime bruta-8,5%

Fibra bruta- 3,5%

Cenusa bruta- 5,5%

Calciu-0,75%

Sodiu-0,15%

Fosfor-1,05%

Vitamine / kg-200mg

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi, sau adidivul Secret Lichid.

 

Modul de preparare cu aditiv:

Se umectaza cu 100 ml aditiv lichid Secret / 500gr pelete, urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 50 ml aditiv lichid Secret

 

Mod de preparare cu apa:

Recomandam introducerea cantitatii de pelete dorita intr-un recipient, puneti apa peste pana la nivel, lasati 30 de secunde dupa care scurgeti apa.

Dupa 15 minute sunt gata de a fi folosite.

 

MG4008
927 Produse
Grade 
Dani TESTER H 2023-01-25

G-Amino

Folosesc foarte des acesti peleti (simplii pe method) atunci cand urmaresc crapii de talie mare si tenii pentru ca lasa un mic norisor in apa care atrage pestii. Peletii Nr-1.

Grade 
Iva -Cristian Tester V 2023-01-25

Peleți ideali

Peleți ideali care lasă un ușor nor verde. Eu ii umectez astfel: pun într-un pint peleți acopăr cu apa și scurg apa de la ei într-un alt pint. De ce fac treabă asta. Pai haidați că va zic un mic secret acești peleți lasă un mic nor verde atât la umectare cât și pe substrat . Iar cu apa de la ei umectez nada pe care o folosesc in ziua respectiva. Și mai merge o treabă făcută care mi-a dat randament după ce am umectat peleți presar niste nada G-amino (green de la MGCarp) peste sunt bestiali

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Scrie review pentru: !

5 alte produse in aceeasi categorie: