Amestec nadire Special Feeder G-AMINO 500gr - MG Special Carp| Produs si testat de Mircea Gheran

MG3940

Amestec nadire Special Feeder G-AMINO 500gr

11,00 lei inclusiv TVA

Amestecul de Feeder Green-Amino (G-Amino) contine o multitudine de pelete si seminte atent selectionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final.
Cu o granulatie fina, Amestecul de Feeder se caracterizeaza printr-o mecanica foarte buna la contactul cu apa, prin proprietatile colante si prin aromele naturale oferite de ingredientele macinate.
Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder.

Mod de preparare : se umecteaza in trei etape. O prima umectare presupune adaugarea la 1kg de nada a 125 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 10 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 50 ml parte lichida (apa sau apa-aditiv). Dupa alte 10 minute se mai adauga 25 ml de lichid.
Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min.
Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. 
Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare  sa se adauge micropeletii pereche a nadei, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei Special G-Amino.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Marca Inregistrata MG Special Carp Viziteaza magazinul Mgcarp.ro pe ShopMania