Are Mircea Gheran un boilies favorit?

Are Mircea Gheran un boilies favorit?

Are Mircea Gheran un boilies favorit?În 2013, eu, Mircea Gheran, am creat ceea ce astăzi este cunoscut tuturor ca MG Special Carp. Sunt mândru de tot ce am realizat şi sunt bucuros că reuşesc în continuare să îmi ţin promisiunea, aceea de a păstra o calitate constantă şi superioară produselor care îmi poartă numele.

De ce produs sunt cel mai mândru sau care ar fi tipul de boilies preferat? Sunt două întrebări pe care le primesc des şi faţă de care doresc să ofer un răspuns.

În primul rând, sunt mândru de fiecare produs care ajunge să poarte eticheta MG Special Carp. Consider că pe o piaţă competitivă, aşa cum este cea din România, calitatea, profesionalismul şi pasiunea sunt ingredientele care nu trebuie să lipsească din niciun groundbait, aditiv sau mix de boilies.

Referitor la un anumit tip de boilies preferat, mulţi dintre cei care citesc aceste rânduri mă cunosc foarte bine. În peste 80% dintre cazuri, pescuiesc în concursuri cu mixul de fishmeal Squid&Octopus şi căpşună sau cranberry. Cu ajutorul acestuia, am reuşit în ultimii patru ani să urc pe podium la concursuri importante atât din România, cât şi din afara sa (exemplu: Őzetanya sau Bulgaria).

În restul de 20% dintre cazuri, adică în concursurile de pe Săruleşti îndeosebi, pescuiesc cu Frankfurter. Este un boilies cu o aromă fadă, un mix pe care îl prefer în momentele în care vizez peştii mari. Desigur, termenul de “boilies de selecţie” este de neconceput fără o strategie adecvată rezultatelor pe care dorim să le obţinem.

De asemenea, am mare încredere şi în noua gama de boilies pe care am lansat-o în 2017: Special Spicy şi Special Red. În timpul testelor de anul trecut, boilies-urile acestea au avut un randament incredibil atât în România, cât şi pe lacurile din Ungaria.

Astfel, oferind şi o concluzie acestui articol, poate că tipul de boilies pe care îl prefer este, într-adevăr, Squid&Octopus&Căpşună. Dar pescuitul m-a învăţat că trebuie să fiu flexibil şi mereu pregătit în a mă adapta.

Marca Inregistrata MG Special Carp Viziteaza magazinul Mgcarp.ro pe ShopMania