Boiliesurile din gama fishmeal sunt realizate din cel mai calitativ mix produs de catre noi, au o aroma intensa ce poate fi reperata cu usurinta de catre crapi, cu o valoare nutritiva foarte ridicata si echilibrate proteic. Sunt recomandate a fi folosite atat in sesiunile lungi de pescuit in care un boilies nutritiv este alegerea corecta, cat si in sesiunile scurte de pescuit in care doriti sa va sporiti sansele de a face si o selectie a pestilor pe care ii prindeti.
Ingredientele folosite in mixul fishmeal sunt atat ingrediente consacrate, originale Haith’s (Robin Red, Super Red, Prosecto, Nectarblend), cat si ingrediente cu un procent proteic si o digerabilitate ridicata: faina de peste predigerata, faina de peste tratata la rece LT94, GLM, betaina, WPC, hidrolizat de soia.
Partea lichida din care sunt realizate boilies-urile are componente de inalta calitate, fiind bogata in aminoacizi esentiali (Mixamino) http://mgcarp.ro/ro/aditivi/191-mixamino-5945856304962.html si diversi stimulatori de hranire.
Cum pescuitul la boilies este recomandat a fi practicat fara folosirea groundbaitului, eu, Mircea Gheran, va sugerez sa utilizati pasta solubila pe plumb http://mgcarp.ro/ro/28-pasta-solubila. Acest lucru va va ajuta atat din punct de vedere al prezentei unei nade de mare atractie in jurul carligului, cat si din punct de vedere al cadentei trasaturilor.
De asemenea, pentru sporirea trasaturilor, un alt truc este folosirea boiliesurilor de carlig http://mgcarp.ro/ro/15-boilies-carlig-dipuit, acestea fiind rulate dintr-un mix ce se bucura de o parte lichida mult mai concentrata. Ele se gasesc in dimensiuni de 14, 16 si 18 milimetri, fapt ce va permite posibilitati de prezentari multiple ale momelii, atat in varianta clasica, cat si in varianta snowman (cu pop-up) http://mgcarp.ro/ro/13-pop-up.
Pont: pentru cei care nu sunt fani ai ideii de “pescuit de finete”, dar isi doresc totusi ca momeala lor de carlig sa aiba un plus din punct de vedere al atractivitatii, recomand utilizarea dipurilor aferente aromei alese http://mgcarp.ro/ro/42-dip-robin-red.

 

MG4436

11 alte produse in aceeasi categorie: